🙏 Community Aquarian Sadhana🙏
Sunday, 5 May • 05:00 - 07:30
Lauren Grusenmeyer
Sinds 2012 vind Lauren Grusenmeyer rust en balans op haar mat. Toen ze in aanraking kwam met Kundalini yoga was ze zo onder de indruk dat ze besloot een leraren opleiding te volgen bij haar lerares Guru Jagat. Vele trainingen volgden en gaven haar een ongekende kracht en helderheid. De rijkdom aan lessen die ze ontving, inspireerden haar om dit pad met zoveel mogelijk mensen te delen. Lauren geeft lessen, workshops en diepgaande trajecten in kundalini yoga. Ze werkt tevens een op een met mensen als persoonlijke mentor. In 2020 richtte ze Household Practice op als digitale studio en in 2022 richtte ze de yoga studio op in Gent samen met haar partner. Lauren heeft als doel zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met hun zielsessentie zodat ze hun volle potentieel kunnen waarmaken. KUNDALINI YOGA — Radiate Kundalini yoga wakkert je levenskracht aan en vergroot je vitaliteit, je fysieke conditie en je meditatieve geest. Het wordt als een krachtige yogavorm beschouwd door de omvang van de leer als het potentieel tot ontwaken dat erin schuilt. Verwacht je aan een verrijkende combinatie van kriya (dynamische lichaamsoefeningen), mantra, meditatie, en pranayama (ademhalingsoefeningen) waarbij elke les een eigen thema heeft. De les is instapklaar voor beginners.
11 spots available
Description
Ben jij klaar om de zon op te zien komen terwijl je je geest, lichaam en ziel verbindt met de kosmische energie? Sta dan op en doe mee met onze maandelijkse Aquarian Community Sadhana, waar we samen een magische ochtend beleven met een ochtend gebed, yoga en het zingen van mantra's. We eindigen met een yogisch ontbijtje beneden in de bar ✨


📅 Datum: Elke eerste zondag van de maand

🕒 Tijd: 05:00—07:30

de deur gaat toe om 05:30 moest je je overslapen hebben ;)

🏠 Locatie: Studio @ Household Practice

💸 Tickets: By donation


Wat kun je verwachten?

🧘 Aquarian Sadhana: We beoefenen de klassieke Aquarian Sadhana zoals aangegeven door Yogi Bahjan; we starten met het ochtend gebed Japji, gevolgd door een uur yoga en we eindigen met een uur chants.

🌅 Mediteren tijdens de Amrit Vela: Van 3u s’ochtends tot 7u s’ochtends is de Amrit Vela en dat wordt beschouwd als een heel goed moment om diep te gaan in meditatie. Op dat moment is de wereld nog aan het slapen en is de sluier naar het onderbewuste het dunst.

🎶 Mantra’s zingen: We eindigen met het zingen van de Aquarian Mantra’s die een vredige en verheffende sfeer creëren, onze harten vullen met liefde en ons verbinden met de oneindige stroom van het leven.

📿 Community vibes: Samen komen en samen mediteren brengt je in verbondenheid met de ander en verdiept je yoga en meditatie practice. Nadien is er ook ruimte om nog wat na te praten in de bar!

🌈 Innerlijke rust en balans: Aquarian Sadhana helpt je om je innerlijke rust te vinden te midden van de hectiek van het moderne leven. Het brengt je in diep contact met jezelf, geeft je enorm veel energie en verdiept je spiritueel proces.

Dit evenement is geschikt voor alle niveaus, of je nu een doorgewinterde beoefenaar bent of net begint. Laat jezelf onderdompelen in de krachtige energie van de ochtend. Aarzel niet om vrienden, familie en mede-zoekers uit te nodigen om samen deze bijzondere ervaring te delen.

🎁 Bonus: Er zal na afloop een heerlijk en voedzaam ontbijt worden geserveerd om de ochtend perfect af te sluiten.

🔗 Voorafgaande registratie is vereist om je plek te reserveren, aangezien het aantal plaatsen beperkt is.