Ayurvedische kookworkshop — Met Karlijn Van Der Burg — VOLZET
Waitlist
Friday, 17 May • 17:30 - 20:30
HP TEAM
No spots available
Description
DEZE WORKSHOP IS VOLZET — Maar we organiseren een tweede de dag nadien op de lunch!

Ayurveda is een duizenden jaren oude wetenschap die maaltijden maakt aan de hand van jouw lichaam en de staat van je verteringssysteem. Hiermee voorkom je kwaaltjes en creëer je optimale gezondheid.

Heb jij bijvoorbeeld vaak sugar cravings, is je spijsvertering vaak niet optimaal, heb je last hormonale schommelingen en wil je graag gezonder eten, maar weet je niet hoe? Dan is deze workshop iets voor jou!

Ayurveda de zuster wetenschap van yoga. Want yoga is veel meer dan enkel bewegen. Zonder goede voeding werkt je practice namelijk niet even diepgaand. En net daarom is het heel belangrijk om hier even in te duiken en te leren hoe er in Ayurveda naar eten en spijsvertering gekeken wordt.

Tijdens deze workshop zullen we heerlijke gerechten bereiden die toegankelijk en makkelijk thuis na te maken zijn. Deze gerechten zijn gezond, zijn goed voor je spijsvertering en activeren het zelfhelend vermogen in je lichaam.

We gebruiken Ayurvedische kruiden om de spijsvertering te stimuleren en creëren een balans in de maaltijden. Dit voorkomt suiker dips en cravings doorheen de dag!

We gaan samen een uitgebreid Ayurvedisch menu koken en nadien samen opeten. Dit bestaat uit:
- Een Agni booster

- Brood gerechten

- Oven gerecht

- Gekruide Rijst
- Soep

- Dips

Ook krijg je een receptenboekje mee naar huis zodat je thuis de recepten kan maken.

Leer heerlijke en gezonde maaltijden maken voor jou en je gezin. Integreer de wetenschap van Ayurveda in een simpele en toegankelijke manier! Verbeter jouw spijsvertering, creëer algehele gezondheid en leer voeding in te zetten op de momenten dat je je niet optimaal voelt.

Ik ben Karlijn van der Burg, Ayurvedische therapeut en samen met mijn gezin woon ik in Costa Rica. Al meer dan 6 jaar begeleid ik mensen op hun zoektocht naar ultieme gezondheid. Gezondheid zonder symptomen en ongemakken. Vanuit de Ayurveda doen we dit door te kijken naar alle niveaus. Zowel spiritueel, emotioneel als fysiek. Ik begeleid mensen zowel online, tijdens retraites, als tijdens workshops.