MECHELEN - yin yoga
Geannuleerd
Dinsdag, 27 september • 19:00 - 20:00
Kris Schonken
Benieuwd naar mijn bagage? Welkom op https://www.krisschonken.be/#kris
Beschrijving
WAT IS YIN YOGA?

Yin yoga is een yoga-vorm die inwerkt op de diepere bindweefsels die doorheen heel het lichaam tussen de spieren en de organen verweven liggen. Fascia, gewrichtsbanden en pezen worden gestretcht, terwijl spieren ontspannen.

EFFECT
Het effect van het regelmatig beoefenen van yin yoga, is een soepeler, energetisch stabieler en sterker lichaam. Naast de uitwerking op het fysieke lichaam, heeft het beoefenen van yin yoga ook een impact op het mentaal en emotioneel welbevinden. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

WAT DOEN WE TIJDENS EEN YIN LES?
Doorheen verschillende poses die inwerken op de fasciae, zoeken we met zachtheid de grenzen van ons lichaam op in het huidige moment. Yin yoga is een oefening in zelfzorg. We verstillen, verzachten en komen in voeling met ons lichaam. We vertoeven gedurende minstens 3 minuten in de poses. Er worden doorheen de lessen ook kalmerende ademhalingsoefeningen verweven en er kan ook al eens een meditatie tussen zitten. Op deze manier connecteren we met onszelf. Wanneer je yin beoefent in groep helpt het dragend veld van de groep om samen meer en meer in ontspanning te komen.

Ervaring is niet vereist.

Matjes en props aanwezig

PRIJS: 10-beurtenkaart 120€ (1 jaar geldig), prijs losse les 13€

BETAALWIJZE: online bij reservatie of in de les cash of met payconic

Inschrijven en kosteloos annuleren van tot 2u voor de les

https://www.krisschonken.be/yoga/