Dynamisk Styrke
Torsdag, 16 september • 17:30 - 18:20
Kirsten Roll Steen
Beskrivelse
Velkommen inn i dansernes treningsverden!

Kirsten inviterer til en dynamisk styrke og strekktime med masse flyt og bevegelse der vi i all hovedsak kommer til å jobbe med kroppsvektsøvelser på matta.

Treninga blir en miks av barre au sole (en teknikk innen danseopplæring der øvelsene utføres på gulvet), pilates og klassisk kroppsvektsstyrketrening og strekk.

Om barre au sole er et fremmedord for deg er det ingen grunn til å la seg skremme av det - dette fikser du! Du kommer med din kropp og dine forutsetninger, og jeg kan love at det verken stilles krav til å gå i spagat eller opp på tåspissene 🙂. Tvert imot er dette en spennende måte å trene på.

Dynamisk Styrke og strekk trening styrker hele kroppen, strekker muskulaturen og forbedrer holdningen. Den vil gjøre deg svett og god i kroppen, og siden det meste foregår sittende og liggende på gulvet, vil du få jobba godt og kontrollert med pust, musklene i mage, rygg, sete, bein og armer uten å måtte fokusere på balanse samtidig. Øvelsene gir deg bedre bevegelsesutslag og forbereder kroppen på tyngre bevegelser.

Ta med egen matte og ferdig påfylt vannflaske.

Avbestillingsfrist er senest 3 timer før timestart. Nedre deltakerantall er 2. Er det færre påmeldte vil det bli tatt en vurdering på om timen skal kanselleres i god tid før timestart.