Soma Move
Mandag, 24 januar • 20:00 - 20:45
Ragnhild Øien Rygh
Beskrivelse
HVA KAN DU FORVENTE:
Soma Move er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Man jobber med kroppen som eneste verktøy og timen foregår barbent på yogamatte.

På timen går man gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet, balanse og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet.

Du får myket opp ordentlig godt i ledd og muskler, samtidig som du får utfordret musklene godt. Regn med å bli skikkelig varm i trøya, dette er deilig trening som får opp temperaturen i kroppen.

NIVÅ:
Nivået på denne timen er åpent for alle. Du trenger ikke være i toppform, for på Soma Move regulerer hver enkelt deltaker intensiteten selv.

Merk at timen ikke passer hvis du har skader i håndledd eller skuldre, ettersom hender og armer i flere av øvelsene er vektbærende (for eksempel plankestilling).

KLÆR/UTSTYR:
Du trenger ikke sko på denne timen. Vi anbefaler bare føtter, det er absolutt best på Soma Move (med sokker på føttene er det fort gjort å skli). Kle deg ellers i behagelig treningstøy etter egen smak, gjerne med kortermet overdel.

Stalltips: Velg gjerne en overdel med litt lengde hvis du ikke liker å lufte magen, overdelen vil nemlig skli litt opp når vi strekker armene over hodet :-)

Ta gjerne med egen matte om du har. Om du ikke har matte kan du låne ved Inspira, men merk at Inspira ikke kan garantere at mattene er duggfriske eller smittefrie.

AVBESTILLING:
Det er 2 timers avbestillingsfrist. Vi ønsker minst 2 påmeldte for at en time skal kjøres, dersom kun en person er påmeldt blir det gjort en vurdering på om timen skal gjennomføres eller ikke.