Kettlebells
Tirsdag, 25 januar • 18:00 - 18:45
Ann Karin Amdal
Beskrivelse
HVA KAN DU FORVENTE:
En kettlebell er en kuleformet vekt med håndtak, for å si det enkelt. På disse timene bruker vi denne kula for å trene hjertet (altså komme litt opp i puls) så vel som å trene musklene i både overkropp og underkropp.

Vi har kettlebells i mange vektklasser, den letteste kula er 4 kg og den tyngste er 32 kg. Du kan altså selv velge hvor tung du vil at treninga skal være. Kettlebelltrening kan være knallhardt (!), men det bestemmer du altså selv.

Her på Inspira har vi en svært dyktig kettlebell-coach, du vil få hjelp til å lære deg de ulike teknikkene og du følges opp slik at treninga blir trygg og bra.

NIVÅ:
Nivået på denne timen er åpent for alle. Du trenger ikke være supersterk for å våge deg med på en økt, for du bestemmer selv hvor tung eller lett kettlebell du vil bruke.

KLÆR/UTSTYR:
Du kan bruke innesko på denne timen (ikke sko som har vært brukt ute), eller du kan trene med bare føtter hvis du liker det. Strømpelesten anbefales ikke, det kan bli litt glatt. Kle deg ellers i behagelig treningstøy etter egen smak, gjerne med kortermet overdel.

Stalltips: Husk å ta av klokke og ringer før du begynner å svinge på kula. Klokker kan knuses, samt at det er svært ubehagelig i de øvelsene kula skal hvile på underarmen.

Ta gjerne med egen matte om du har. Om du ikke har matte kan du låne ved Inspira, men merk at Inspira ikke kan garantere at mattene er duggfriske eller smittefrie.

AVBESTILLING:
Det er 2 timers avbestillingsfrist. Vi ønsker minst 2 påmeldte for at en time skal kjøres, dersom kun en person er påmeldt blir det gjort en vurdering på om timen skal gjennomføres eller ikke.