Fitnessball
Onsdag, 26 januar • 16:15 - 16:50
Grete Lian
Beskrivelse
HVA KAN DU FORVENTE:
En fitnessball er en stor ball som vi trener med. I noen øvelser sitter vi på ballen, i andre øvelser ligger vi på ballen, og i atter andre øvelser kanskje vi holder ballen i armene.

Med ball får vi trent stabilitet og balanse på en artig måte, vi får vekket musklene til liv og vi får trigget koordinasjonen - samspillet i kroppen må fungere som en helhet når vi trener med ball.

Dette er en time uten hopp. Vi trener konsentrert og rolig, vi jobber med en og samme øvelse over litt tid.

NIVÅ:
Nivået på denne timen er åpent, du kan få godt utbytte av å trene med fitnessball uansett om du er helt nybegynner eller supersprek.

KLÆR/UTSTYR:
Vi anbefaler bare føtter på denne timen. Det går an å bruke sko, men de vil kunne komme litt 'i veien' på noen av øvelsene. Kle deg for øvrig i behagelig treningstøy etter egen smak.

Ta gjerne med egen matte om du har. Om du ikke har matte kan du låne ved Inspira, men merk at Inspira ikke kan garantere at mattene er duggfriske eller smittefrie.

AVBESTILLING:
Det er 2 timers avbestillingsfrist. Vi ønsker minst 2 påmeldte for at en time skal kjøres, dersom kun en person er påmeldt blir det gjort en vurdering på om timen skal gjennomføres eller ikke.