Basisball
Onsdag, 26 januar • 19:30 - 20:15
Ragnhild Øien Rygh
Beskrivelse
HVA KAN DU FORVENTE:
En Basisball er enkelt sagt en medisinball med håndtak.

Vår instruktør Ragnhild er kurset innen Basisball CenterCore, så her får du en effektiv basistime som har fokus på kjernemuskulatur. Å være sterk og våken i kjernen av kroppen er viktig for å ha en sterk og funksjonell kropp.

Basisball trigger din styrke, kraft og koordinasjon i et relativt høyt tempo, noe som gir timen et høyt intensitetsnivå. Basisball med Ragnhild er en av de tøffeste timene på timeplanen, så det er en fordel å ha trent litt før.

NIVÅ:
Denne timen passer ikke så godt for deg som er helt nybegynner, da det er høyt tempo og mye trøkk på denne timen. Du kan imidlertid tilpasse intensiteten noe selv, ettersom vi har baller i flere vektklasser (mellom 3 og 12 kg).

KLÆR/UTSTYR:
Du trenger sko på denne timen. Vennligst bruk da innesko (altså sko som ikke er brukt ute, da det ødelegger golvet og øker skaderisikoen). En arbeidsvillig sports-bh er heller ikke dumt. Ellers kler du deg for ei svett treningsøkt, la gjerne den langerma trøya ligge igjen hjemme.

Så vil du ha behov for å drikke litt underveis, så husk vannflaske.

AVBESTILLING:
Det er 2 timers avbestillingsfrist. Vi ønsker minst 2 påmeldte for at en time skal kjøres, dersom kun en person er påmeldt blir det gjort en vurdering på om timen skal gjennomføres eller ikke.