Puls 30
Torsdag, 27 januar • 17:30 - 18:00
Grete Lian
Beskrivelse
HVA KAN DU FORVENTE:
En enkel trinntime som passer for deg som er helt nybegynner eller som ønsker en lettere time.

Denne trinntimen er lagt opp som en enkel aerobictime, altså står instruktør i front og leder gruppa gjennom ulike steg og bevegelser koordinert til musikk. Treninga er rytmisk, repetitiv og lystbetont - musikken bidrar til god stemning og før man vet ordet av det har 30 minutter sust av gårde. Øvelsene vil utfordre pusten litt, men vi kommer til å satse på 'smilepuls' og god stemning framfor blodsmak i munnen :-)

NIVÅ:
Passer spesielt godt til nybegynnere, eller til deg som vil ha ei litt lettere pulsøkt. Er du allerede i okei form vil du fortsatt kunne jage litt puls og godstemning også på denne timen.

KLÆR/UTSTYR:
Du trenger innesko på denne timen. Vennligst ikke bruk joggesko som har vært brukt ute, da det ødelegger golvet og også medfører skaderisiko (vi har opplevd at deltakere har sklidd på småstein/grus).

Anbefaler en stødig sports-bh og klær som ikke er for varme. Du kommer til å bli skikkelig varm og svett, så det kan være greit med kortermet overdel.

Ta også med vannflaske.

Ta gjerne med egen matte om du har. Om du ikke har matte kan du låne ved Inspira, men merk at Inspira ikke kan garantere at mattene er duggfriske eller smittefrie.

AVBESTILLING:
Det er 2 timers avbestillingsfrist. Vi ønsker minst 2 påmeldte for at en time skal kjøres, dersom kun en person er påmeldt blir det gjort en vurdering på om timen skal gjennomføres eller ikke.