POWERFLOW YOGA
Warteliste
Mittwoch, 6 Juli • 19:00 - 20:15
Yogastudio Stationsstraat 12 Maarheeze
Inukshuk Yoga
Beschreibung
Power Flow Yoga is een dynamische vorm van yoga waarbij de houdingen uitgevoerd worden op het ritme van de adem. De voortdurende focus op de adem en de beweging brengt de aandacht gemakkelijk in het nu en daarom wordt deze vorm van yoga ook wel “meditatie door beweging” genoemd.

Tijdens de PowerFlow Yoga maken we gebruik van de traditie van Ashtanga yoga. Het verschil is, dat er bij PowerFlow Yoga, meer variaties en flow in de series zit en we ook gebruik maken van series uit de Tai Chi.
Hierdoor ontstaat er keer op keer een unieke en afwisselende les, waarbij je wordt uitgedaagd en je jouw aandacht en adem gebruikt om je lichaam helemaal te openen.

In de PowerFlow Yoga gebruiken we de Ujayi ademhaling, de bandha’s (energetische sloten, zoals de buikspieren en de bekkenbodem ) en drishti (de kijkrichting).

Soms loop je tegen je eigen grenzen aan, wat je moet (leren) accepteren, maar dat is het waard. Je leert bij yoga hoe je jezelf uitdaagt zonder competitief te zijn. Het creëert kalmte in de geest en vergroot de concentratie en focus.