VAKANTIE
Lista d'attesa
Domenica, 7 agosto • 10:00 - 11:15
Yogastudio Stationsstraat 12 Maarheeze
Inukshuk Yoga
Descrizione
Mindful yoga is met aandacht in de houding zijn en bewegen en geeft diepe ontspanning en brengt je in contact met jezelf. Het is een mooie aanvulling op een dynamsiche yogastijl en een perfecte tegenhanger van het drukke snelle leven.

Herken je jezelf in klachten als slecht slapen, (chronische) pijn, voel je stress, ben je overprikkeld, heb je vaak hoofdpijn, ben je hoog gevoelig, ben je jezelf kwijt of heb je chronische klachten…

Mindful Yoga is een zachte vorm van yoga, gebaseerd op de Hatha yoga die rustig en kalm worden uitgevoerd. De focus ligt op het loslaten van spieren met behulp van adem. Hierdoor stimuleer je op zachte wijze het bindweefsel zoals pezen, kraakbeen, gewrichten en botten, waardoor het zich kan verstevigen en eventueel herstellen. Het helpt om spanningen en blokkades los te laten en zo soepeler en energieker te worden.

Een ander belangrijk effect is het rustgevende karakter. Je zult merken dat door de focus op de houding, je lichaam en adem, er geen ruimte is voor gedachtes. Je komt steeds meer in het “hier en nu”, zonder oordeel, verzet en streven. En dat brengt rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam.