Iyengar Yoga Ontspannend & Herstellend
Woensdag, 22 maart • 20:00 - 21:30
Brenda Lannoey
Beschrijving
Deze lessen zijn zo opgebouwd dat er naar een volledige ontspanning van lichaam & geest wordt gewerkt.
We maken gebruik van de kenmerkende acties en precisie van de Iyengar methode, maar door de houdingen met veel ondersteuning van hulpmiddelen te doen en er langer in te blijven kunnen we de houdingen met minder inspanning doen, ze op ons laten inwerken en er meer de ontspannende werking van ervaren.
De les eindigt met een uitgebreide Savasana (liggende rusthouding), met variaties en ademhalingsoefeningen.

Deze lessen zijn bedoeld voor wie al een basis heeft in Iyengar Yoga en de basisacties en houdingen kent. Zoals steeds kunnen alle houdingen individueel worden aangepast en zijn er alternatieven mogelijk als je iets niet kan meedoen.

De lessen zijn in een kleine groep (max 10 deelnemers). Het is aan te raden om wekelijks de les te volgen. Zo leer je het snelst en word je meer persoonlijk begeleid.

Alle materiaal is in de studio aanwezig maar je mag gerust je eigen matje meebrengen als je dat liever hebt.

De Waterstraat is een splinternieuwe kleine gezellige yogazaal in Sint-Amandsberg in een rustige omgeving, met zicht op de tuin. De sfeer is informeel, daardoor leer je ook de andere deelnemers kennen. Voor en na de les kan je een theetje drinken. Voel je welkom!

Voor meer informatie of vragen kan je Brenda bereiken via gsm of whatsapp op 0474/825274.
Eventuele fysieke klachten of blessures graag even bespreken voor aanvang van de eerste les.

Je kan de les boeken met vijfbeurtenkaart of per individuele les. Je schrijft bij voorkeur in uiterlijk de dag voor de les. Bij laattijdige annulatie (minder dan 2 uur op voorhand) krijg je je beurt niet meer terug.