Vervolgreeks beginners Iyengar Yoga op dinsdag 6 weken (1/6)
Dinsdag, 8 november • 19:00 - 20:15
Brenda Lannoey
Beschrijving
Deze reeks vormt het vervolg op de reeks 'Iyengar Yoga voor (her)starters' maar je kan ook aansluiten als je deze reeks niet volgde want alle houdingen uit de eerste reeks komen opnieuw aan bod.
Je leert nieuwe basishoudingen (asana's) die alle kracht, stamina (uithoudingsvermogen) en flexibiliteit bevorderen. Ook voorwaartse en achterwaartse buigingen en omgekeerde houdingen komen aan bod.

Dit is een wekelijkse les vanaf 8 november maar GEEN les op 15 november.

De lessen zijn in een kleine groep (max 12 deelnemers) samen met andere beginners en je kan enkel inschrijven voor de volledige reeks.
Zo leer je het snelst en word je persoonlijk begeleid.

Ideaal voor volledige beginners en geschikt voor alle leeftijden en niveaus van fysieke conditie. Je hoeft niet alles mee te doen. Er zijn altijd aanpassingen mogelijk.

Alle materiaal is in de studio aanwezig maar je mag gerust je eigen matje meebrengen als je dat liever hebt.

De Waterstraat is een splinternieuwe kleine gezellige yogazaal in Sint-Amandsberg in een rustige omgeving, met zicht op de tuin. De sfeer is informeel, het voordeel van een yogareeks is ook dat je de andere deelnemers leert kennen. Voor en na de les kan je een theetje drinken. Voel je welkom!

Voor meer informatie of vragen kan je Brenda bereiken via gsm of whatsapp op 0474/825274.
Eventuele fysieke klachten of blessures graag even bespreken voor aanvang van de eerste les.

De reeks kost 75€ voor 6 wekelijkse lessen van 1,25 uur. Je kan inschrijven en betalen door het aankopen van het product "(Her)starten met Iyengar Yoga" op deze website. Betaal je liever via overschrijving, stuur dan een whatsapp (0474/825274) en dan ontvang je de betaalinfo. Je inschrijving is maar definitief na ontvangst van de betaling.