Iyengar Yoga Alle Niveaus
Dinsdag, 21 maart • 19:00 - 20:15
Brenda Lannoey
Beschrijving
Los te boeken wekelijkse lessen Iyengar Yoga voor wie al een basiservaring heeft met Iyengar Yoga.
Nieuwe leerlingen kunnen ook aansluiten als ze starten in maart en inschrijven voor een reeks van 6 beurten (te volgen op 7 weken waardoor je 1 les kan missen).

We herhalen regelmatig de basishoudingen (asana's) uit de Iyengar Yoga die alle kracht, stamina (uithoudingsvermogen) en flexibiliteit bevorderen.
Gaandeweg komen er meer varianten van deze houdingen aan bod en worden de houdingen gevarieerder, met ook voorwaartse en achterwaartse buigingen en omgekeerde houdingen zoals schouderstand, en ademhalingsoefeningen (Pranayama).

De lessen zijn in een kleine groep (max 12 deelnemers). Het is aan te raden om wekelijks de les te volgen. Zo leer je het snelst en word je meer persoonlijk begeleid. Bovendien worden de lessen aangepast aan het niveau van de regelmatige deelnemers.

Elke les is weer anders qua opbouw en heeft een actief en een ontspannend gedeelte. We eindigen steeds met een deugddoende savasana (ontspannende lighouding).

De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus van fysieke conditie. Er zijn steeds alternatieven of aanpassingen mogelijk op maat.

Alle materiaal is in de studio aanwezig maar je mag gerust je eigen matje meebrengen als je dat liever hebt. De Waterstraat is een kleine gezellige yogazaal in Sint-Amandsberg in een rustige omgeving, met zicht op de tuin. De sfeer is informeel, zo leer je ook de andere deelnemers leert kennen. Voor en na de les kan je een theetje drinken. Voel je welkom!

Voor meer informatie of vragen kan je Brenda bereiken via gsm of whatsapp op 0474/825274. Eventuele fysieke klachten of blessures graag even bespreken voor aanvang van de eerste les.

Je boekt je inschrijving bij voorkeur een dag voor de les. Bij een laattijdige uitschrijving (minder dan twee uur op voorhand) ben je de beurt kwijt.

Je kan de les boeken met de volgende producten:
- vijfbeurtenkaart (60€) voor bestaande leerlingen
- proefles voor een eerste deelname
- 6-beurtenreeks voor wie niet eerder les volgde (te volgen binnen een periode van 7 weken (wordt verlengd met de weken waarin er geen lessen zouden zijn))

Je kan met Bancontact betalen via Momoyoga. Betaal je liever via overschrijving, stuur dan een whatsapp (0474/825274) en dan ontvang je de betaalinfo. Je inschrijving is maar definitief na ontvangst van de betaling.