Mindful Mama - cursus voor zwangere vrouwen vanaf 16wkn
Waitlist
Friday, October 11 • 6:15 PM - 7:30 PM
Abraham PH Samsonstraat 14, Shala
Mandy Chiu Hung
Description
Mindful Mama 8 lessen cursus incl 2 met partner

Ben jij 16 wkn+ in verwachting en ben je opzoek naar een manier om jouw veranderende lichaam te bewegen, de zwangerschap te ondersteunen en je voor te bereiden op de bevalling?

Dan is deze cursus voor jou!

Deze cursus zorgt voor een vitaal en soepel verloop van de zwangerschap en bereidt je fysiek en mentaal voor op de bevalling. Mindful Mama tijdens de zwangerschap zorgt er voor, dat je tijd en ruimte maakt om de (hormonale) veranderingen in je lichaam bewust mee te maken. Door de yoga houdingen bouw je kracht en soepelheid op en leer je meer te luisteren naar je intuïtie en innerlijke kracht. De technieken die tijdens de cursus aangeleerd worden, zijn er op gericht het bekken soepeler en sterker te maken.

Ook je baby heeft voordeel aan Mindful Mama. Door de rustigere ademhaling, het maken van ruimte en de aandacht in het lichaam wordt het liefdevolle contact versterkt.

Er zijn 2 lessen in de vorm van partner yoga en is jouw partner uitgenodigd met de yogalessen mee te doen (data wordt nader bekend gemaakt). Ook is er een terugkomdag nadat alle baby's geboren zijn.

Prijs: srd 380,- incl. 2 partner sessies