Acces Bars sessie
Wachtlijst
Donderdag, 2 februari • 11:30 - 12:35
Pieter Brueghelhuis, Middegaal 25, Veghel, Yogaruimte, Zolder
Karin Visser - docent
Beschrijving
Access Bars is een tool om Access Consciousness te bereiken.
Access Consciousness betekent toegang tot bewust zijn. Er bewust zijn, in het nu. Het gaat over bevrijding van oordelen goed of slecht, over bevrijding van gevangen zitten in schaamte gevoelens, over niet meer te hoeven voldoen aan wat de omgeving van je verwacht, over bevrijding van gedachten, gevoelens en emoties, ideeën en overtuigingen die tegen je zeggen dat je iets niet kan, mag of kunt zijn. Je mag stoppen met oordelen over jezelf en anderen

Het geeft je de ruimte om bezig te zijn met, wat is er allemaal nog meer mogelijk, welke keuze heb ik, en hoe wordt het nog beter dan dit. Het geeft je power, vrijheid en nieuwe mogelijkheden en laat lasten achter je.

De Bars zijn 32 drukpunten met energiebanen door het hoofd, waarin alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen zijn opgeslagen die jij bewust en onbewust belangrijk achtte. Als je je Bars laat nalopen, reset je die overtuigingen die je niet meer nodig hebt. Je bent echt niet ineens alles kwijt wat je hebt geleerd hoor. Maar je overtuigingen en gevoelens die nou eenmaal zo zijn aangeleerd vanuit je jeugd, je levenservaringen of door verwachtingen van anderen , zijn geen feiten meer. Dat zijn ze nooit geweest, maar door de inprenting vanuit vroeger lijkt dit zo. Als baby in de buik zijn er al verwachtingen en overtuigingen van vader en moeder die zij weer vanuit vroeger hebben meegenomen die invloed hebben op een nog ongeboren kind.

Als je je Bars laat nalopen, vertragen de hersengolven, wat gedragspatronen, overtuigingen en standpunten uit bijvoorbeeld je kindertijd toegankelijk maakt. Je wordt meer aanwezig in het leven zoals het nu is. Het verleden hoeft dan geen invloed meer te hebben op je toekomst. Je veranderd hiermee dus ook je mogelijkheden in de toekomst, omdat je niet meer belemmerd wordt door de overtuigingen van je verleden.