Wandelcoaching, Adem en Yoga Maashorst Uden
Geannuleerd
Vrijdag, 2 juni • 10:00 - 13:00
Maashorst Uden
Karin Visser - docent
Beschrijving
Yoga en wandelcoaching vullen elkaar mooi aan. Karin Visser en Nancy van Ooijen organiseren op vrijdag 2 juni 2023 een workshop waarin yoga en wandelcoaching samenkomen. Ontspannen en in de natuur ga je tijdens deze workshop ontdekken wat mildheid en compassie voor jou betekenen.

We ontmoeten elkaar om 10.00 uur bij Natuurcentrum De Maashorst. Na een hartverwarmende kop thee met wat lekkers start Karin met yoga in de boomgaard bij Natuurcentrum de Maashorst. Aansluitend gaan we wandelen in een rustig tempo over De Maashorst. We wisselen wandelen en stilstaan met elkaar af en zetten onze zintuigen open. We maken contact met ons lichaam; we gaan bewust en zonder oordeel waarnemen vanuit mildheid en compassie. We doen oefeningen in en met de natuur.

Laat je verassen door de schoonheid en oordeelloosheid van de natuur.

De yoga- en wandel oefeningen, in combinatie met de heerlijke buitenlucht, zorgen ervoor dat je ruimte creëert in je (volle) hoofd wat een ontspannend effect geeft. We leren je graag om met meer vriendelijkheid en zachtheid naar jezelf en je omgeving te kijken.

We sluiten deze mooie, energieke ochtend af met nog een heerlijke kop koffie of thee bij het Natuurcentrum De Maashorst.

Trek een paar gemakkelijke (wandel)schoenen aan en draag loszittende kleding.

Locatie: Natuurcentrum De Maashorst, Erenakkerstraat 5, Nistelrode
Tijd: start 10.00 uur, afronding 12.30 uur

Meld jezelf aan via Karin (06 21 20 49 06) of Nancy (06 28 58 23 07)

www.karinvisseryoga.nl
www.onderwegontmoeten.nl
Liefs, Karin en Nancy