Teenyoga 11+
Venteliste
Mandag, 20 september • 16:45 - 17:45
Sanne Egelund
Beskrivelse
Teenyoga giver din teen mulighed for at lade op fysisk og mentalt. Teenyoga giver teens en bedre forståelse for dem selv og deres krop igennem forskellige yoga-øvelser og temaer. De vil samtidig opnå en bedre balance, styrke, smidighed, koncentration og bedre søvn, som alt i alt giver en gladere teen.

Vi vil også snakke om, hvordan man håndterer følelser, og hvordan man kan være sin egen bedste ven, ved at gøre gode ting for kroppen og sind. Vi vil også lave en del samarbejdsøvelser, det hjælper dem med at blive bedre til at samarbejde, rumme andre, mere tålmodige og finde deres egne styrker og selvtillid. Teenyoga kan åbne op for utallige potentialer, som de måske ikke var klar over, de indeholder.

Fællesskabsfølelse og nærvær er utrolig vigtig, og her kan de få lov at være præcis, som de er, uden forventninger, statussymboler og konkurrence. Udover træning, vil det være et hyggeligt sted, hvor der plads til grin og samtaler. Et særligt fokus vil være på at tænke positivt om sig selv, ens krop og livet. Vores teens vil igennem yogaen få redskaber til bedre at kunne håndtere og forebygge ting som stress og angst.

PRØVETIME
Man kan altid få en gratis prøvetime, hvis holdet ikke er udsolgt. Skriv barnets navn, din egen email og tlf. nr. for at booke en prøvetime.

Book en plads på holdet allerede i dag.

Dag og tid: Mandage / kl.16.45-17.45 i alt 8 gange

Underviser: Sanne Juel Egelund