Morning meditation | ONLINE
Online
Vrijdag, 18 juni • 07:15 - 08:00
Laura Kraft
Beschrijving
Vast op het rooster!
Join the community! Niet alleen maar samen; in stilte. Jouw motivatie is ontspanning, rust, discipline, ritme en selfcare. Maar ook ontdekking en verdieping. Volgens professor J. Murre (hoogleraar Theoretische Neuropsychologie aan de Universiteit van Amsterdam) duurt het minimaal 42 dagen (6 weken) om nieuw gedrag te oefenen en te herhalen, voordat het een gewoonte is en het comfortabel voelt. Je hebt deze zes weken nodig om de nieuwe hersenstructuren (als het gevolg van jouw gedragsverandering) te consolideren en integreren met de al bestaande neurale netwerken in de hersenen. Daardoor zullen in deze zes weken de hersenen een nieuw voorkeurspatroon (met betrekking tot ons gedrag) aanleggen. Doe dus mee met deze maand meditatie training!

Let's do this. De hele maand maart gaan we samen in meditatie. Hoe? Je koopt een abonnement alleen voor deze maand of je veert mee op het online maandabonnement en betaalt €40 voor alle online lessen. Heb je financiële zorgen dan kan je me apart benaderen via mail (info@laurastreehouse.com) we komen er dan heus wel uit ;-). Het is voor iedereen van waarde. Doordeweeks mediteer ik 4 ochtenden van 07.15 - 08.00

Het lichaam van tevoren in beweging zetten voor je meditatie? Doe dan mee met mijn Vinyasa Morning 30 minuten flow. Gegarandeerd een fijne ervaring!