Meditatie - Vredesweek
Zondag, 26 september • 19:30 - 20:30
Nicole Gigatti
Beschrijving
Het woord samenleven zou genoeg moeten zijn om uit te leggen dat iedereen onderdeel is van onze samenleving. Helaas voelt dit in de praktijk soms anders. Zeker in de huidige tijd nemen we waar hoe makkelijk onze maatschappij verdeeld raakt. Nu meer dan ooit voelen wij de behoefte om vanuit liefde en acceptatie te verbinden. Wij geloven dat yoga en meditatie helpen om eerst die verbinding met jezelf aan te gaan. Zo ontstaat er ruimte om vanuit bewustzijn en liefde te verbinden met anderen en te werken aan een inclusieve samenleving, want iedereen hoort erbij!

Ter afsluiting van de Vredesweek is de Cocoon Club open om samen te mediteren. Door samen in een te mediteren, kom je niet alleen thuis bij jezelf, maar ook bij elkaar. Bovendien heeft gezamenlijke stilte een positief effect op de omgeving. Er ontstaat meer harmonie en flow. Als je een betere wereld wilt, hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen een krachtig meditatief veld creëert. Deze meditatie is de start van een regelmatig samenzijn, iedere 2e zondag van de maand.

19.15 uur inloop
19.30-20.30 uur meditatie
20.30-21.00 uur thee

Voel je welkom. Ook als je geen ervaring hebt met mediteren. Aanmelden is verplicht. We zullen je gegevens alleen in geval van nood gebruiken. Deelname is op basis van vrijwillige donatie.