vrijdag 26 februari

19:30
iRest Integrative Restoration Meditatiecursus Les 4 van 5 (Live Stream) online les
ZOOM
Tijd
19:30 - 21:00
Docent
Marlene
Locatie
ZOOM

Gebaseerd op de eeuwenoude Oosterse grondbeginselen van meditatie, is iRest een door Westers wetenschappelijk onderzoek bewezen transformerende methode die leidt tot psychologische, fysieke en spirituele heelwording en welzijn.
De beoefening van iRest is integrerend (integrative) doordat het de verschillende onopgeloste problemen en trauma’s geneest die aanwezig zijn in je lichaam en geest. Het is herstellend (restoration) doordat iRest je helpt in contact te komen met je aangeboren gemoedsrust, die altijd aanwezig is te midden van alle veranderende levensomstandigheden.
iRest geeft je handvatten om je te helpen diep te ontspannen, stress los te laten, veerkracht te vergroten, je persoonlijke relaties te verbeteren en geeft je meer grip en meesterschap over je leven. Je bent in staat om omstandigheden af te stemmen op jouw behoeften.
iRest voedt innerlijke kwaliteiten zoals vreugde, rust, medeleven, vergevingsgezindheid, geduld en liefdevolle vriendelijkheid naar jezelf en anderen en het ondersteunt je om dingen op te lossen als slapeloosheid, rusteloosheid, angst en depressie.

Dit is de vierde les uit een serie van vijf meditatielessen. Iedere les bestaat uit een online les van 1,5 uur via Zoom, waarin uitleg wordt gegeven over de 10 stappen van iRest en een geleide meditatie wordt gegeven van 35-40 minuten. Na afloop van de les krijg je de geluidsopname van de geleide meditatie in je mailbox, zodat je dagelijks thuis kunt oefenen. Tijdens de lessen is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.
PS: vergeet je niet in te schrijven voor de overige lessen!

Klik hier voor meer informatie over deze 5-delige cursus
https://libra-coaching.nl/2020/12/18/irest-integrative-restoration-meditatiecursus/