Pranayama les 4 van 5
Online
Dinsdag, 12 januari • 10:00 - 11:00
Stationsplein 99, 254
Anne Borgers
Beschrijving
Heb je de eerdere lessen van de Pranayama serie gemist en wil je deze alsnog ontvangen? Dat kan! Boek de les van vandaag én de volgende les met de speciale Pranayama Leskaart en stuur een mailtje naar marlene@libra-coaching.nl. Je ontvangt de link naar de vorige lessen in je mailbox.

Wat is pranayama eigenlijk? Pranayama is de kunst van het ademhalen en daarmee het leren beheersen van prana, de levensenergie. Hoe vaker je de ademhalingsoefeningen doet hoe meer rust, kalmte, vitaliteit, stabiliteit en veerkracht je ontwikkelt. Dus start gewoon bij het begin, laat alle verwachtingen in je hoofd los en stel je open voor wat er vanzelf naar je toe komt.

Elke videoles is opgebouwd uit een uitleg en samen oefenen. Wanneer je de eerste les een keer helemaal hebt gedaan, kun je de oefening aan het einde van de video elke dag een keer herhalen tijdens de rest van de week. Als je dagelijks - of om de dag - 10 minuten investeert in je ademhaling, ontstaat er gaandeweg een rustige stabiele basis in jezelf. Een welkom idee in deze moeilijke periode!
Deze lessenserie is er om jou te helpen het hoofd koel te houden en rust te vinden binnen jezelf. Kijk jij ook al uit naar die kleine rustmomentjes van de dag?

“Ik heb geen yoga spullen thuis, wat nu?” Geen punt, voor deze lessen heb je alleen jezelf nodig en iets om op te zitten. Een kussen, een stevige matras of gewoon een stoel.

De Pranayama leskaart kost slechts € 30,00. De lessen staan tijdens de gehele lockdown iedere dag op het lesrooster. Na afloop van de les ontvang je een permanente link naar de video in je mailbox, zodat je de les zo vaak kunt herhalen als je wilt. Natuurlijk kun je de Pranayama lessen ook volgen met je gewone abonnement bij Libra Yoga en Yogatherapie.

Heb je vragen naar aanleiding van de les? Mail Anne gerust: info@reikibeverwijk.nl