iRest meditatie
geannuleerd
Dinsdag, 4 mei • 19:30 - 20:30
Stationsplein 99, 254
Marlene van Lier
Beschrijving
iRest staat voor Integrative Restoration. Dit is een nieuwe naam voor een beproefde vorm van meditatie waarbij je leert om authentiek jezelf te zijn en vanuit kalmte te reageren op steeds veranderende situaties in het leven.
De beoefening van iRest is integrerend (integrative) doordat het de verschillende onopgeloste problemen en trauma’s geneest die aanwezig zijn in je lichaam en geest. Het is herstellend (restoration) doordat iRest je helpt in contact te komen met je aangeboren gemoedsrust, die altijd aanwezig is te midden van alle veranderende levensomstandigheden.

iRest geeft je handvatten om je te helpen diep te ontspannen, stress los te laten, veerkracht te vergroten, je persoonlijke relaties te verbeteren en geeft je meer grip en meesterschap over je leven. Je bent in staat om omstandigheden af te stemmen op jouw behoeften.

iRest voedt innerlijke kwaliteiten zoals vreugde, rust, medeleven, vergevingsgezindheid, geduld en liefdevolle vriendelijkheid naar jezelf en anderen en het ondersteunt je om dingen op te lossen als slapeloosheid, rusteloosheid, angst en depressie.

Je hebt geen ervaring met meditatie nodig om mee te doen. De les is geschikt voor alle niveaus.