Workshop : Starten met Yoga
Geannuleerd
Zaterdag, 16 april • 09:30 - 12:30
Buddingh plein 30, Studio
Jolande van der Wal
Eigenaresse Lifestyle Studio en Allround Holistisch Coach bij Lifestyle Studio te Dordrecht Centrum.
Beschrijving
Totaal : 1/2 dag
Planning : zaterdag 16 april 2022 ; 9.30 - 12.30 uur
Prijs : € 49,- incl. chai tea en gezonde snacks, fraai E-book Yoga Fundamentals van 93 pg, 1 Yoga sessie van 75 minuten, 1 uur uitleg Yoga Filosofie + Meditatie oefening. Plus 1 gratis Proefessie twv € 16,50

Fundamentals
Verdiep je in de Yoga Filosofie door middel van de yoga Sutra's en het 8 voudige pad van Patanjali. Dit is de basis van de yoga filosofie die zich zelf al voor onze jaartelling mondeling doorgeven werd als pad naar verlichting en eenheid. Yoga betekent ook verenigen/eenheid.

Tijdens het doorlopen van het 8-voudige pad van Patanjali krijg een je volledig inzicht in deze filosofie en leer je dat yoga meer is dan allemaal houdingen en ontspanning.

De training is een mix van uitleg van de filosofie en het 8 voudige pad van Patanjali, opdrachten en de basis asana's waardoor yoga vanuit de jaren 60 zo geliefd is door geworden.

Aan het einde van deze training /dag kun jij precies uitleggen waar yoga voorstaat. Voor degene die meer willen weten over Yoga (met en zonder yoga ervaring), een verdieping voor degene die wil weten wat er nog meer is dan houdingen alleen.