SPECIAL : FIRE Ceremonie (Set your Intentions for 2023)
Zondag, 15 januari • 20:00 - 22:00
Buddingh plein 30, Studio
Jolande van der Wal
Eigenaresse Lifestyle Studio en Allround Holistisch Coach bij Lifestyle Studio te Dordrecht Centrum.
Beschrijving
Een Ceremonie met de transformerende krachten van het element Vuur ; om los te laten, te transformeren en in contact te komen met jouw passie, kracht en levenslust. Een vurige sessie voor een nieuw begin.

Element Vuur
Tijdens deze sessie gebruiken we de kracht van het element VUUR voor energie, power, transformatie, zuivering en reiniging. We laten los wat niet meer passend is (denk aan : oud gedrag, niet eigen-energie, niet functionerende of oude communicatie koorden, relaties. emoties, gevoelens) en we zetten neer wat we wel willen ontwikkelen (zelf vertrouwen, kracht, authenciteit, versterken van zielsverbinding, plannen en projecten etc).

Vuur Ritueel
- In het eerste deel ( 30/45 minuten ) van deze sessie gaan we opschrijven wat we precies willen loslaten of transformeren EN wat je wilt aantrekken of ontwikkelen. Vooraf stuur ik je een Planner (pdf) om alvast je gedachten er over te laten gaan. Dit schrijven we vervolgens op een briefje (s - max 3 ) om daarna in het vuur te gooien. Het vuur ritueel vindt plaats in de stadstuin van de studio.

Helende (Shake) Meditatie en Sound Healing
- In het 2e gedeelte ( ca 75/90 minuten) doen we een Shake Meditatie; een actieve Kundalini Meditatie om de transformerende kracht van het element Vuur in ons systeem (lichaam, ziel en geest) wakker te maken. Daarna maken we de reis naar binnen door middel van Soundhealing met klankschalen, drums en andere helende sounds.

Sharing
Aan het einde van de sessie is er gelegenheid om je ervaringen te delen in de groep, een Inspiratiekaart te pakken en thee / vers fruit te nuttigen.

Studio in Centrum Dordrecht
Lokatie is een sfeervolle yoga studio in monumentaal pandje in de binnenstad van Dordrecht.