Cursus Reiki 1 - werken met universele energie
Samstag, 17 Juni • 10:00 - 17:00
Buddingh plein
Jolande van der Wal
Beschreibung
Reiki is universele energie, die door middel van handoplegging wordt doorgegeven. De gever fungeert als doorgeef - kanaal. Doordat de chi, de energie stroom wordt geactiveerd in het lichaam, kan lichaam en geest afvalstoffen en blokkades opruimen zodat de energie weer vrijelijk kan stromen. Daardoor voel jij je beter, energieker, meer balans tussen lichaam en geest, rustiger, meer ontspannen. Daardoor wordt het zelf helend vermogen van het lichaam aangesproken en geactiveerd.

Het allermooiste van Reiki is dat iedereen die zich ervoor openstelt het kan leren.

Tijdens de Reiki 1 cursus leer je de basis; hoe je jezelf én een ander een Reiki behandeling kan geven. Je leert ook verschillende behandel methoden. Ook leer je hoe het voelt voor jezelf als je Reiki ontvangt en geeft.

Ook leer je een verkorte behandeling, een ‘Reiki-EHBO’, waarmee je op een snelle manier de helende kracht van Reiki kan inzetten.

Tijdens 1 dag van 10-17 uur leer je de achtergrond van Reiki, een behandeling geven en ontvangen , op jezelf en op elkaar, meditatie techniek om rust te vinden en je ontvangt 4 inwijdingen / attunements.
Dit zijn energetische afstemmingen om jouw kanalen te openen zodat de universele energie vrij kan stromen.

De methode komt van Mikao Usui die Reiki herontdekte en toegankelijk maakten voor vele mensen op deze wereld. De Usui Reiki is verbonden met het element Aarde, een rustige en stabiliserende energie geschikt voor iedereen ( volwassene, kind, dier en plant!)

Aan het einde van de dag ontvang jij je Certificaat Reiki 1 ! Inclusief werkboek met uitgeschreven behandelingen. Lunch, thee en lekkers is inbegrepen