Yoga & Thee met iets lekkers in Theetuin Koewacht
Zaterdag, 25 september • 10:00 - 11:30
Koewacht, Klapstraat 38
Manon Koster
Beschrijving
Op zaterdag 25 september gaan we naar een bijzondere locatie: namelijk Theetuin Koewacht. Ik werd direct verliefd op de prachtige tuin en de vriendelijke mensen die de theetuin runnen. De tuin is heerlijk rustig, vol schaduwplekjes, mooie bomen en planten. Je gaat hier echt tot rust komen in de ontspannen sfeer.

Je kunt ook kippen in de theetuin tegenkomen. Schrik niet! Het is één van de meest vriendelijke rassen en bovendien zijn ze gewend aan bezoek. Misschien komen ze wel even scharrelen tussen de yogamatjes.

Na de yogales drinken we gezellig een kopje koffie of thee met iets lekkers. Je kunt ook kiezen voor organic vlierbloesemsiroop, gekweekt in de theetuin.

Kosten en boeken
Je kunt jouw plaatsje reserveren via Momoyoga.

De kosten voor de koffie/thee en het lekkers bedragen € 4,- per persoon. Heb je een lessenkaart, dan stuur ik je na jouw reservatie een tikkie om het bedrag voor de koffie/thee en lekkers af te rekenen. Zo weet de Theetuin vooraf voor hoeveel mensen zij iets lekkers moeten voorzien en hoef jij geen gepast geld mee te brengen. Heb je geen tegoed meer op jouw lessenkaart, dan kun je een losse les boeken waar de kosten voor thee/koffie en iets lekkers al zijn inbegrepen.

Theetuin Koewacht
Mocht je al eens een kijkje willen nemen… Theetuin Koewacht is tijdens de zomermaanden geopend van woensdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur. Adres: Klapstraat 38 in Koewacht.