Yin Yoga | Ont-stress en kalmeer | Livestream
online les
Donderdag, 11 augustus • 19:30 - 20:30
Bij jouw thuis
Mariska de Blieck
Beschrijving
YIN YOGA
Yin is natuurlijk de tegenpool van Yang. Waar Yang yoga dynamisch en krachtig is, is Yin yoga stil en meditatief. Deze vorm van yoga is gebaseerd op Chinese geneeswijze, en kan dus een geneeskrachtige werking hebben voor je lijf. Yin Yoga werkt diep in op je bindweefsel en helpt bij het opheffen van blokkades in meridianen zodat de energie, (Chi genoemd in de Chinese geneeswijze) weer kan stromen.
Dit doen we door yoga houdingen langer vast te houden dan bij andere yoga vormen. Dit kan variëren tussen de 3 en 5 minuten.

Online yoga les via Zoom
De online yoga lessen volg je via een live-stream verbinding met Zoom. Zorg ruim voor de les begint dat je Zoom gedownload hebt. Het kan op je telefoon, maar een iPad of laptop is misschien fijner in verband met een groter beeldscherm. 30 Minuten voor de les, wordt alle informatie over de online yoga les gepubliceerd in de lesbeschrijving. Deze aanmeldlink en informatie is alleen zichtbaar voor de yogi's die deze les hebben geboekt. Ook krijgen je 30 minuten voor aanvang van de les een mail met de Zoom link.