Volle maan XL | Yin Yoga | Live-stream
clase online
Martes, 18 enero • 19:30 - 21:00
Online, Home studio
Mariska de Blieck
Descripción
KIJK DE MAAN!
Ik voel al heel lang een speciale verbinding met de maan en heb me ook verdiept in het effect van de maan op ons. Wist je dat de maan invloed heeft op eb en vloed? Dus waarom niet ook op ons? In de Maan Yin yoga XL vertel ik je meer over de invloed van de maan en hoe je kunt leven met de energie van de maan. Zweverig? Echt niet!

Volle maan | dinsdag 18 januari:
De volle maan is de fase van de maan die perfect is voor rituelen voor loslaten van wat je achter je wilt laten maar ook om je dankbaarheid te tonen. Omdat veel mensen onrust en slapeloosheid ervaren tijdens volle maan werken we met kalmerende oefeningen die je helpen naar binnen te keren en tot rust te komen.

Yin is de tegen pool van Yang. Waar Yang yoga dynamisch en krachtig is, zijn we bij Yin yoga stil en meditatief. Deze vorm van yoga is gebaseerd op chinese geneeswijzen. Yin Yoga werkt diep in op het facia (bindweefsel) en helpt bij het opheffen van blokkades in meridianen zodat Chi (Prana) weer vrij kan stromen. Dit alles door houdingen langer vast te houden dan bij andere yoga vormen. Dit kan variëren tussen de 3 en 5 minuten.

De lessen worden online live (live-stream) gegeven via Zoom. Zorg ruim vóór de les begint dat je Zoom gedownload hebt. Het kan op je telefoon maar een iPad of laptop is misschien fijner (groter beeld). Daarna hoef je alleen maar op de linkt te drukken. Je hoeft ook niet perse een eigen account aan te maken.
Tijdens de les mag je (voor privacy) je beeld uit zetten maar op zich is het voor mij wel handig je te zien zo dat ik wellicht wat tips kan geven. Verder vraag ik je tijdens de les jezelf op “mute” te zetten zodat we jou niet kunnen horen. Als je iets wilt vragen “unmute” je jezelf en dan hoor ik graag je vraag. Zorg voor voldoende geluid of gebruik draadloze oordopjes.
30 minuten voor dat de les begint, wordt alle informatie over de online les en de informatie voor toegang tot de les gepubliceerd in de lesbeschrijving. Deze informatie is alleen zichtbaar voor de yogi's die deze les hebben geboekt. Ook krijgen de yogi's een mail met de link.