** Yoga & Oils Retreat | Pure Beginnings **
Wachtlijst
Zondag, oktober 3 • 10:00 - 16:30
Cultuurkerkje Winssen
Sanne Reijers
Beschrijving
Samenwerking tussen Tonique van Unique in Oils en Sanne van Mayura Yoga.

Heb jij behoefte aan een dag in het teken van rust, verdieping en verwennerij? Een reset voor een nieuw begin?

Laat je meenemen op een reis diep naar binnen zodat je je weer kan opladen en bij jezelf kan komen. Even uit de hectiek van het leven, even uit je hoofd, niks moeten en geen verwachtingen. Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf over te geven aan de dag, te voelen en te ervaren. Laat alles maar over je heen komen en je zal merken hoe goed het je doet.

Aan de hand van rustige yoga (asana) oefeningen zorgt Sanne ervoor dat je vanuit je hoofd in je lichaam zakt. We willen weg uit het hoofd en in contact komen met het lichaam. Voel hoe stijfheid, vermoeidheid en spanning langzaam verdwijnen en dat de energie vrijer begint te stromen. Het wordt gemakkelijker om gedachten en weerstand los te laten.

Meditaties brengen je dieper naar binnen waardoor je helderheid en stilte zult ervaren. Je komt dichter bij je pure jij. Vanuit die plek kan je de stem van je intuïtie beter opmerken. Wat heb jij nodig om een nieuw begin te maken? Wat of wie moet je loslaten om weer puurheid te ervaren?

Tonique van Unique in Oils schakelt de natuur in om jou de gehele dag te ondersteunen. Dit doet ze aan de hand van essentiële oliën welke bekend staan om hun krachtige werking. Deze gaan je helpen om tot een diepere ontspanning te komen zodat je echt kan opladen, de storm in je hoofd te doen laten liggen voor een heldere kijk op jezelf en de wereld en om je te helpen emoties te doorleven. Je krijgt bovendien de mogelijkheid om je eigen roller te maken die bij jouw behoefte en intentie past zodat je die kan gebruiken wanneer jij ondersteuning nodig hebt.

Korte massages zullen ervoor zorgen dat je nog meer spanning kan loslaten en terug in balans komt om zo het nieuwe begin in je leven te omarmen en te verwelkomen.

** Programma **
Inloop (09:45 uur)
Openingscirkel
Yin Yang Yoga
Vegetarische lunch
Essentiële oliën
Yoga Nidra
Sharing Cirkel
Einde (16:00/16:30 uur)

De dag is geheel verzorgd met water, thee, fruit, lunch, lekkers.

Voel je vrij om je eigen yoga en meditatieprobs mee te nemen.

Draag comfortabele kleding waar je in kan bewegen.

Er zal een fotograaf tijdens deze dag aanwezig zijn (1.5 uur) om foto's te maken om te gebruiken voor communicatiedoeleinden. Wil je niet herkenbaar op de foto, laat dit dan vooraf weten. Wij gaan selectief en integer om met het gebruik van foto's in publicaties achteraf.