Yoga 4 Every Body
Woensdag, 7 juni • 19:30 - 20:45
Nicolette Datema-Knol
Toen ik merkte wat een positief effect yoga en mindfulness hebben op mijn welbevinden, wilde ik dat graag doorgeven als yogadocent. Al heel wat jaren geef ik nu ondertussen les. Rust, bewustwording, verbinding, communicatie en natuur zijn voor mij belangrijk en dat vind je dan ook terug in mijn lessen. Ik ontvang je graag in de yogales (maar ook voor een coachsessie, een massage of bij een workshop) op de coachzolder. Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring voor meer bewustwording aan jou door te geven.
Beschrijving
Een les hatha yoga die door de opties in de houdingen en rustige manier van bewegen geschikt is voor (bijna) iedereen. Ervaar wat je allemaal kunt; jong of oud, dik of dun, lenig of juist niet, het maakt niet uit.

(In een Hatha les gaat het om verdieping in de houdingen. We staan/zitten langer stil in een houding en houden daarbij de focus op het lichaam en ook de ademhaling. Hatha wordt de meest traditionele vorm van yoga genoemd. Het activeert en harmoniseert fijnstoffelijke energiestromen (prana) in het lichaam.)