Ouder -en kindyoga (4-8 jaar)
Zondag, 5 maart • 14:00 - 15:00
Nicolette Datema-Knol
Toen ik merkte wat een positief effect yoga en mindfulness hebben op mijn welbevinden, wilde ik dat graag doorgeven als yogadocent. Al heel wat jaren geef ik nu ondertussen les. Rust, bewustwording, verbinding, communicatie en natuur zijn voor mij belangrijk en dat vind je dan ook terug in mijn lessen. Ik ontvang je graag in de yogales (maar ook voor een coachsessie, een massage of bij een workshop) op de coachzolder. Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring voor meer bewustwording aan jou door te geven.
Beschrijving
In deze les werken we aan de onderlinge relatie tussen ouder (of grootouder, tante/oom, of welke volwassene dan ook) en kind, maar bied je als ouder ook individuele aandacht aan het kind.
Natuurlijk biedt deze les alle voordelen van yoga. De algehele ontwikkeling van het kind wordt gestimuleerd. Denk hierbij aan verschillende motorische vaardigheden, evenwicht, concentratie, creativiteit en ontspanning.
Het belangrijkste is misschien wel dit: jullie mogen in deze les ook allebei heerlijk spelen. Samen plezier maken staat voorop. Je leert (weer) te genieten van de kleine dingen die je gelukkig maken.