Open Huis - Gratis proefles Mindful Stress Release
Zondag, 2 april • 15:00 - 15:45
Nicolette Datema-Knol
Toen ik merkte wat een positief effect yoga en mindfulness hebben op mijn welbevinden, wilde ik dat graag doorgeven als yogadocent. Al heel wat jaren geef ik nu ondertussen les. Rust, bewustwording, verbinding, communicatie en natuur zijn voor mij belangrijk en dat vind je dan ook terug in mijn lessen. Ik ontvang je graag in de yogales (maar ook voor een coachsessie, een massage of bij een workshop) op de coachzolder. Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring voor meer bewustwording aan jou door te geven.
Beschrijving
Ben je benieuwd naar het Aandachtsatelier op de zolder van de voormalige pastoriewoning op de Breestraat waar Sandra van Moonflower Yoga en Nicolette van Met Liefde en Aandacht hun yogalessen geven? Dan kun je een kijkje komen nemen op deze zondagmiddag.

*GRATIS PROEFLESSEN*
Ben je nog geen lid? Dan kun je deelnemen aan deze gratis proefles.

Mindfulness of achtzaamheid wordt vaak gedefinieerd als ‘het bewust aandacht geven aan het huidige moment, zonder hierover te oordelen'. Dat is wat we in deze les oefenen. Aandacht voor aanspannen en ontspannen, is wat in deze les met rustige bewegingen en eenvoudige houdingen de boventoon voert. Je ervaart waar jouw lichaam graag spanning maakt en opslaat om deze spanning eerder te kunnen herkennen en zo een overspannen situatie te voorkomen. Deze les sluiten we af met een extra lange eindontspanning, in de vorm van een bodyscan of yoga nidra.

*BRING A FRIEND*
Bestaande leden kunnen deelnemen aan een proefles als ze iemand die nog geen lid is als gast meebrengen.