Breath & yin voor de nek, schouders en heupen met Joyce (Opname video)
online les
Donderdag, 23 september • 20:00 - 21:00
Online via zoom
Mind Events Factory -
Beschrijving
Dit is een vooraf opgenomen yoga les. Deze les is. dus niet LIVE, maar eerder opgenomen. Je kunt de les zelf volgen op een gewenst tijdstip voor jou. Je kunt het dus ook later deze week doen. De les is tot zondag avond beschikbaar voor jou via de link die je een half uur voor aanvang van de les ontvangt.

Tijdens deze les staat het metaal en aarde element centraal. In deze periode van het jaar mogen we weer meer gronding vinden in onszelf. Oefeningen gericht op het bekkengebied, liezen, heupen en bovenbenen komen hierin naar voren. Zodat je weer gronding kunt vinden in jezelf.

Vanuit hier stromen we langzaam door naar het metaal element. Verbonden aan de long meridianen. Adem ruimte creëeren. Ruimte voor de nek, schouders en het borstgebied. Zodat je weer ontspanning ervaart.

De Breathwork & yin lessen zijn lessen waarin we diep gewortelde emoties los laten d.m.v. ademhalingstechnieken. Hierdoor kan je klachten als angsten, hyperventilatie, paniekaanvallen en chronische pijn makkelijker loslaten.

In deze lessen ontdek je methodes vanuit de pranayama, natural breathing, zachte yin stretches om het lichaam wat meer te openen.

Breathwork helpt om dieper te gronden in het lichaam en het zenuwstelsel te kalmeren. Breathwork is ook wel te herleiden uit de eeuwenoude pranayama.

Prana betekend levensenergie. Ayama betekend het verlengen of het onder controle houden van. Door met ademhalingsoefeningen aan de slag te gaan zul je leren hoe je terug kunt keren naar jouw natuurlijke ademritme. Het ritme dat telt.

Door dit te combineren met zachte yin stretches brengen we ruimte in het bindweefsel, gewrichten en spieren. Een heerlijke les om diep te ontspannen, emoties los te laten en het lichaam te helen van binnenuit met de ademhaling.

Rittenkaarten:
1 losse les €15,00
3 losse lessen €35,00
5 rittenkaart €60,00
8 lessen €100,00 (3 maanden geldig)

Maandabonnement:
1x per week €39,00
Onbeperkt €59,00