Yoga Masterclass - Hart, Zelfliefde en Compassie
Geannuleerd
Donderdag, 2 mei • 19:30 - 21:00
Online, ZOOM
Rita Vaessen
Beschrijving
Thema van de maand Mei: het Hart, Zelf-liefde en Compassie

Wil je leren hoe je jouw hart kunt versterken, zowel fysiek als emotioneel, door middel van yoga en meditatie? Dan is deze masterclass precies wat je zoekt.

Tijdens onze interactieve sessies zullen we diep ingaan op de anatomie van het hart, praktische yogaoefeningen delen om het hart te versterken en te ontspannen, en meditatiesessies begeleiden om zelfliefde en compassie te cultiveren.

Het wordt een combinatie van Yin & Vinyasa Yoga, Adem-oefeningen en Meditatie. Waarin het hart, zelfliefde en compassie voortdurend centraal staan. Praktische tips voor het versterken van het fysieke hart, zoals cardio-oefeningen en stressmanagement. Maar ook het openen van je hart naar de wereld om je heen én naar jezelf.

We nodigen je uit om jezelf open te stellen voor een reis van innerlijke groei en heling.

Ontdek de kracht van het hart: versterk jezelf met liefde en compassie. Sluit je aan bij onze masterclass en laat je hart stralen.

19:30-19:50 Bespreken van het maandthema
19:50-20:50 Yoga les - oefeningen gelinkt aan het thema
20:50-21:00 Gelegenheid tot vragen stellen

Deze Yoga Thema Avonden zijn op donatie basis: 

'Betaal wat je wilt' lessen kunnen gratis door yogi's worden geboekt. Direct na afloop van de les ontvangen alle deelnemende yogi's een e-mail met een betalingslink. Met deze link kunnen je een betaling maken die aansluit bij je budget en ervaring van de les. Deze betaallink linkt naar een pagina waar je zelf een bedrag kunt invoeren en direct online kunt betalen. Wanneer de yogi met succes een bijdrage heeft gemaakt, ontvangen de yogi en de yogastudio een bevestigingsmail met het bedrag en voor welke les de bijdrage werd gegeven.

Je ontvangt 30 minuten voor aanvang van de les een mail met daarin de link voor deelname.

De les is via ZOOM te volgen. De opname van de les is vervolgens terug te kijken in: