Lezing gezond voedingspatroon - Joke
Wachtlijst
Zondag, 15 mei • 14:30 - 15:30
Veldenstraat 10, Retie
Lisette Snep
Beschrijving
Gezonde, volwaardige voeding in de juiste proporties vormt de basisvoorwaarde voor een goede gezondheid. En dan gaat het zeker niet over een dieet, maar over een levenswijze, een manier van eten die je je eigen maakt en waar je je goed bij voelt.

Het voorkomen van o.a. verzuring, hart- en vaatziekten, chronische ontstekingen, allergieën en/of intoleranties, maar ook het optimaliseren van onze immuniteit, onze slaapkwaliteit, ons energieniveau, enzovoort, is veel gemakkelijker als je bewuster met voeding omgaat.
Gezonde voeding is dan ook nog steeds het allerbeste medicijn om gezond te worden en te blijven.

Voeding is een hot item. Er bestaan dan ook enorm veel boeken over hoe we het zouden moeten doen en het internet staat vol met informatie. Al deze, vaak tegenstrijdige, informatie maakt dat de meesten het gewoon niet meer weten.

Tijdens deze workshop wil ik met jullie daarom op een duidelijke en overzichtelijke manier terugkeren naar de basis van wat gezonde voeding juist inhoudt. Ik wil jullie laten zien dat een gezond voedingspatroon geen straf hoeft te zijn, dat het zeker niet moeilijk hoeft te zijn en dat je best ook wel eens mag zondigen.

Ik ben Joke Vanherck, mama van 3 kleine kindjes en orthomoleculair therapeut in groepspraktijk Balans te Retie. Gezonde voeding is één van mijn passies. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om mijn kennis met jullie te delen.