Workshop - Bewust vertragen met Tommy
Sunday, 15 May • 16:00 - 17:00
Veldenstraat 10
Lisette Snep
Ik ben geboren en opgegroeid in Eindhoven in een groot en gezellig ondernemersgezin. Naast mijn carrière in de recruitment was ik altijd in beweging en lekker druk. Tot ik op een gegeven moment volledig uit balans raakte en een enorme behoefte had aan rust, ontspanning en nieuwe energie. Yoga bleek een onverwachte invulling te geven aan deze behoefte. Sinds het volgen van mijn opleiding tot Yoga Teacher in Taiwan is yoga niet meer uit mijn leven weg te denken en meer een life style geworden die ik graag deel met anderen. Als zelfstandig ondernemer heb ik nu een mooie balans gevonden tussen privé en mijn werk. Zodat ik samen met mijn man volop kan genieten van onze twee prachtige dochters.
Description
Hoe kunnen we in de steeds sneller hollende samenleving bewust vertragen en ons geluk wat meer in eigen handen nemen? Doe jij wat jou gelukkig maakt? Zorg jij even goed voor jezelf als voor anderen? Doe je voldoende met wat je weet?

Tommy deelt graag de lessen die hij als hoogsensitief persoon uit zijn burn-out leerde. Aan de hand van vijf concrete tips naar analogie met de EHBO-richtlijnen staat hij met jullie letterlijk en figuurlijk even stil om nadien anders te bewegen.

Een interactieve blik in de spiegel, met een vleugje mindfulness voor extra ADEMruimte.

Tommy Browaeys is blogger en auteur van Wake-up Call, een persoonlijke getuigenis rond burn-out, hoogsensitiviteit en de zoektocht naar jezelf.