Yoga Teacher Meetup
Zaterdag, 12 november • 09:30 - 12:00
Kasteelstraat 67, Retie, @ Over de Vloer
Lisette Snep
Ik ben geboren en opgegroeid in Eindhoven in een groot en gezellig ondernemersgezin. Naast mijn carrière in de recruitment was ik altijd in beweging en lekker druk. Tot ik op een gegeven moment volledig uit balans raakte en een enorme behoefte had aan rust, ontspanning en nieuwe energie. Yoga bleek een onverwachte invulling te geven aan deze behoefte. Sinds het volgen van mijn opleiding tot Yoga Teacher in Taiwan is yoga niet meer uit mijn leven weg te denken en meer een life style geworden die ik graag deel met anderen. Als zelfstandig ondernemer heb ik nu een mooie balans gevonden tussen privé en mijn werk. Zodat ik samen met mijn man volop kan genieten van onze twee prachtige dochters.
Beschrijving
Ben jij yoga docent in regio de Kempen? Wil je graag andere yoga docenten ontmoeten en ervaringen uitwisselen? Kom dan naar de eerste Yoga Teacher Meetup voor Yoga docenten uit de Kempen!

Mijn naam is Lisette, Zelfstandig Ondernemer & Yoga Docent. Netwerken is altijd onderdeel geweest van mijn job en aangezien ik super veel energie krijg van het ontmoeten van collega teachers neem ik het initiatief om yoga teachers uit deze regio samen te laten komen. 


Zaterdag 12 november
9:30 - 12:00 uur
Retie (BE) - Exacte locatie volgt nog
Deelname: gratis*
Aanmelden is wel verplicht!

Programma:
9:30 uur Welkom & Introductie 🤗
10:00 uur Kennismaking & thee en nadere toelichting over de toekomstige meetups! 🫖
12:00 uur Afsluiten 🙏🏼

Aanmelden: https://www.momoyoga.com/my-flow/lesson/14255934/yoga-teacher-meetup

*de eerste meetup organiseer ik ter introductie en is kosteloos.