Zwangerschapsyoga
Lundi, 19 septembre • 20:30 - 21:30
Kasteelstraat 67, Retie
Lisette Snep
Ik ben geboren en opgegroeid in Eindhoven in een groot en gezellig ondernemersgezin. Naast mijn carrière in de recruitment was ik altijd in beweging en lekker druk. Tot ik op een gegeven moment volledig uit balans raakte en een enorme behoefte had aan rust, ontspanning en nieuwe energie. Yoga bleek een onverwachte invulling te geven aan deze behoefte. Sinds het volgen van mijn opleiding tot Yoga Teacher in Taiwan is yoga niet meer uit mijn leven weg te denken en meer een life style geworden die ik graag deel met anderen. Als zelfstandig ondernemer heb ik nu een mooie balans gevonden tussen privé en mijn werk. Zodat ik samen met mijn man volop kan genieten van onze twee prachtige dochters.
Description
Mindful Zwanger 🤰🏼🧘🏼‍♀️

Geniet van een positieve en ontspannen zwangerschap!
Yoga helpt je om te luisteren naar je lichaam, van je zwangerschap te genieten en een band te scheppen met je groeiende baby.

Yoga tijdes de zwangerschap:
- Versterkt je lichaam
- Verbetert je houding
- Helpt je meer te ontspannen
- Creëert een bewuste ademhaling
- Schept een mooie band met je baby

Tijdens mijn opleiding tot Yoga teacher deed ik al de nodige kennis op over yoga tijdens de zwangerschap. Hierdoor wist ik hoe ik zwangere vrouwen tijdens mijn lessen kon begeleiden, maar dit bracht me natuurlijk ook heel veel op het moment dat ikzelf zwanger was.
Vanaf dag 1 van mijn zwangerschap ging ik nóg bewuster om met mezelf én mijn toekomstige kindje. Dat was een prachtige ervaring en ik heb dan ook intens kunnen genieten van een hele positieve en ontspannen zwangerschap. Iedere zwangerschap is anders, en niets verloopt zoals je het verwacht of gehoopt had. Ook daar leer je mee om gaan als je yoga doet.

Momenteel ben ik zwanger van mijn 2e kindje en dit leek me hét moment om een bijscholing ‘Prenatale Yoga Teacher Training’ in Antwerpen te volgen! 📚🙇🏼‍♀️
Vanaf September deel ik mijn kennis & ervaring tijdens een reeks Zwangerschapsyoga lessen in Retie.

Ben jij ook zwanger en wil je graag een ontspannen zwangerschap tegemoet?
Kom dan zeker eens kennismaken tijdens mijn Zwangerschapsyoga lessen!

Extra info:
- Je start het best vanaf 14 weken zwangerschap, tenzij je reeds ervaring hebt met yoga, dan kun je al eerder beginnen.
- Geen ervaring met yoga vereist
- Je gaat op een zachte manier bewegen en luisteren naar je lichaam (en de bewegingen van je kleintje)
- Dit is géén puf cursus ter voorbereiding op je bevalling 😅
- De lessen geven je wél tips & tricks voor een bewuste ademhaling en dat kun je natuurlijk zéker inzetten tijdens je weeën en de bevalling
- De lessen zijn gepland tot en met eind december (onder voorbehoud ☺️)
- Maximaal 8-10 deelnemers per les

Meer info / aanmelden: https://www.momoyoga.com/my-flow/lesson/14338306/zwangerschapsyoga