Aerial Yin
Dinsdag, 7 februari • 19:00 - 20:00
Meeuwstraat 4A 2440 Geel
Francis van der Hor
Francis volgde op jonge leeftijd een dansopleiding om ballerina te worden. Jaren later had Francis ernstige fysieke klachten en werd het onmogelijk om verder te dansen en pijnvrij te zijn. Toen yoga op mijn pad kwam voelde ik na een tijd dat de klachten veel minder waren. Na tal van yogaopleidingen en speciale trainingen/ workshops, kan ik wel zeggen dat ik een all-round yogateacher ben. Francis hou van alle stijlen, elke stijl geeft mij een zekere vorm van rust. In de ene les probeer francis je te inspireren en je uit te dagen, in een andere les om je meer tot rust te brengen. Yoga brengt mij rust en ruimte, ruimte om te groeien naar een betere versie van mezelf. Graag deel Francis mijn passie, kennis en positieve ervaringen met jou in haar yogalessen. Home is where my yogamat is, yoga begint als je van de mat stapt. Wees jezelf, wees welkom, tot op de mat!
Beschrijving
Een doek, je lichaam en de zwaartekracht, meer heb je niet nodig voor Aerial Yin.
Het doek hangt laag boven de grond.
Je wordt uitgedaagd naar het zoeken van balans en het zal je masseren op de plaatsen waar spanning (vast) zit.
De hangmat/ doek, ondersteunt je, haalt de compressie uit de wervelkolom, zorgt voor ontspanning in de heupen, nek en schouders en zorgt voor meer bewegingsvrijheid.
Dit geeft een gevoel van ruimte in je lichaam, geeft je vleugels en laat je letterlijk zweven.
Het geeft je yin practice een heel andere dimensie..
Aan het einde van de les ervaar je ultieme ontspanning, wegzinkend en schommelend in je eigen hangmat kom je helemaal tot rust.

Deze les is voor iedereen toegankelijk.

Draag een t-shirt met (lange of korte ) mouwen i.v.m. comfort en hygiëne.
Laat scherpe sieraden en speltjes thuis, dit omwille van kans op beschadiging van het doek.

Zelf meebrengen: je yogamat, een dekentje.