De Warmste Week 2021 - Be Your [Self] Care Sunday
online les
Zondag, 19 december • 10:00 - 11:30
Online
Niels Piette
Beschrijving
Dit jaar organiseren Saskia (Klub Kalm) en Niels (NIELS•ON) samen een nieuwe "De Warmste Week" actie.

Je kan de les ook uitgesteld bekijken: we maken een opname die je ontvangt als je er niet bij kan zijn.

Omdat we het thema van dit jaar - "Kunnen zijn wie je bent" - een extra warm hart toedragen! Lees hier waarover De Warmste Week dit jaar gaat. Je kan ook een persoonlijk berichtje op onze wall achterlaten.

Online Yoga, meditatie, ademhaling en relaxatie om je zondag super chill en hartverwarmend te starten. Saskia en Niels nemen je mee door een evenwichtige en ontspannende sessie rond het De Warmste Week thema.

Nodig: een PC of tablet met internetconnectie en webcam, ruimte om te bewegen, een yogamatje of zachte ondergrond, een leeg blad en een dikke stift (goed leesbaar).

Je volgt de les online, alleen, of samen met je "bij-jullie-kan-ik-helemaal-mezelf-zijn-bubbel" en kiest na de les welke vrije bijdrage je wilt betalen. Alle giften worden geschonken aan De Warmste Week. Na het volgen van de les ontvang je een betalingslink. Betaal je liever niet online of op voorhand? Dat kan op rek. nr. KBC BE89 7310 5018 9185. Kan je zondag niet volgen? Geef dan een seintje, we zorgen dat je een opname van de les ontvangt.

Wij willen graag van jou horen! Wat betekent het thema "kunnen zijn wie je bent" voor jou? Heb je zelf een boodschap of een persoonlijk verhaal? Of een wens voor de mensen rondom je? Post het hier op onze wall