maandag 18 januari

20:15
RE•CONNECT & Release Challenge (5 weken) online les
Online via Zoom
Tijd
20:15 - 21:30
Docent
Niels
Locatie
Online via Zoom

Vanuit mijn eigen passie en de inspiratie die ik opdeed bij (inter)nationale leraren rond de betekenis die yoga, mindfulness, meditatie en lichaamsgewaarwording kan hebben voor het leven van een westerling groeide deze lessenreeks. Gooi alles wat ik de voorbije tijd leerde in een mix met 15 jaar ervaring in jobs onder hoge werkdruk en mijn eigen persoonlijke kijk, dan krijg je deze 5 weken challenge.

Gedurende 5 weken leer je je eigen stressbeleving beter kennen en hoe om te gaan met de signalen die je lichaam je geeft. Je krijgt de essentie mee van 5 oefeningen om zelf aan de slag te gaan met ademhaling, beweging en meditatietechnieken. De technieken zijn zo eenvoudig dat je zo na enige tijd gewoon tijdens de werkdag kan toepassen.

Leven in meer verbinding, met meer focus en energie, en meer bewustzijn van wat er op je vel zit en hoe je daarmee om kan gaan, zodat je je niet langer hoeft te laten leven door patronen van (oude) emoties, gedachtenspinsels, spanningen en stress reactiviteit. Dat start hier. In alle eenvoud, met deze 5 weken challenge.

De wekelijkse les (1u15min) is een gebalanceerde les rond de 5 technieken. En gelijkertijd gaan we elke les dieper in op het inoefenen van 1 van de 5 technieken. De rest van de week kan je dan verder zelf aan de slag met een audio opname (+/- 10 min) die je de techniek helpt inoefenen. Je ontvangt ook steeds de opname van de les - je kan de challenge dus helemaal op je eigen tempo afleggen.

Het is mijn betrachting dat je na 5 weken helemaal zelf verder kan. Je zal merken dat je energielevel stijgt, je minder stress ervaart, meer gefocust kan werken en beter slaapt. Je zal weten welke techniek toe te passen wanneer je hevige stress, spanning of moeilijke emoties ervaart. Dit is de basis om je dagelijkse leven een dosis bewustzijn en welbevinden te geven. Het zal gemakkelijker worden om keuzes te gaan maken en je helpen richting verdere verdieping en ontwikkeling.

Heb je meer vragen of individuele begeleidingsnood? Dat kan, door optioneel een (online) babbel van 30' of 1u te boeken.

De basis, die leg je met deze lessenreeks en door beoefening van de 5 technieken:

A - Anchor - leer jezelf 'ankeren' in het moment voor meer zelfbewustzijn
L - Light The Fire - Wakker je energie en zelfvertrouwen aan
L - Life Force Flow - 'Go with the flow' - ga meer in balans door het leven
O - Open Space - Een diepe ontspannning & oude emoties loslaten
W - Whirling Wind - Leer je eigen stress en emoties herkennen en reguleren

Je ontvangt onbeperkt toegang tot:

- De opnames van de wekelijkse lessen (5 x 1u15)
- 5 audio opnames (10 min) met oefeningen om dagelijks met het element van de week aan de slag te gaan
- Een handout met achtergrond en uitleg over de uitvoering van de oefeningen

Jouw investering:

- 1 les per week (1u15) + elke dag minimum 10 minuten oefentijd gedurende 5 weken
- Reeds lid bij NIELS•ON in 2020: € 49,99
- Nieuwe leden: €75,00
- extra (online) coaching: 25€ / half uur