zondag 25 oktober

12:00
Meditatie Try Out | met Kelly van der Sloep
Tijd
12:00 - 12:45
Docent
Malou
Locatie
Nova Yoga Studio

Op zondag 25 oktober en zondag 1 november komt mindfulnesstrainer Kelly van der Sloep gratis try out meditatielessen geven! Op deze manier kunnen jullie kennismaken met Kelly en haar meditaties, en kunnen we allemaal voelen of we een goede match zijn. En wie weet vind je haar binnenkort wel op het rooster!


𝐎𝐯𝐞𝐫 𝐊𝐞𝐥𝐥𝐲
"Hi, mijn naam is Kelly, 31 jaar en moeder van twee. Docent in het onderwijs en in mindfulness. Mijn eerste aanraking met mindfulness was in 2012 toen ik zelf een 8 weekse cursus begon bij Centrum Voor Mindfulness in Amsterdam. Er was gelijk een connectie en het voelde direct goed. Ik ben blijven oefenen en ben mij hierin verder gaan scholen. Op scholen ben ik mindfulness gaan beoefenen met kinderen en tieners. Dit voelde zo goed dat ik dit ben gaan uitbreiden. Mindfulness is zoveel mooier als je het kunt delen. Een cadeautje dat ik iedereen mee wil geven."

Kelly heeft in 2013 de mindfulnessopleiding MBSR (mindfulness based stress reduction) afgerond. Daarnaast heeft ze in 2015 de opleiding Trainer .b en Mindfulkids afgerond, gevolgd door de opleiding Mindfulness voor Volwassenen in 2017. Dit jaar start ze met de trainersopleiding MYmind voor de jeugd (mindfulnesstraining voor kinderen en jongeren met aandachts- en gedragsproblemen, en hun ouders).𝐃𝐞𝐞𝐥𝐧𝐞𝐦𝐞𝐧?
Wil jij als yogi van Nova Yoga kennismaken met Kelly en haar meditatielessen? Dan kun je je met jouw geldige leskaart of abonnement aanmelden voor 1 van de 2 lessen!

𝐋𝐄𝐓 𝐎𝐏: deze lessen zijn alleen toegankelijk voor yogi's die reeds een geldige leskaart of abonnement hebben bij Nova Yoga Studio.