Crystal Sound Bath Session
Sunday, 18 September • 19:30 - 21:00
Guest Teacher PLOOY
Regelmatig zie je op het PLOOY-rooster een “guest teacher” staan. Soms zijn dat docenten die hun specialisatie eenmalig (of heel sporadisch) bij PLOOY aanbieden. Maar enkele van die “gasten” zijn inmiddels een regelmatige en vaste waarde geworden en zie je vaker verschijnen. Over elk van deze docenten vertellen we je dan ook graag meer in de lesbeschrijving.
Description
Nood aan een momentje "in your inner outer space"?

Op zondagavond 18 september is Dr. Elke Smeets weer bij Plooy om je de kracht van crystal alchemy klankschalen te laten ervaren. Wat uniek is aan deze klankschalen is dat ze, in tegenstelling tot andere klankschalen, voor 99,9 procent uit helder kristal bestaan en dat voel je. Niet alleen tot in je tenen maar ook tot in je cellen. De pure resonantie van het kristal in je lichaam helpt je voelen wat er echt in je leeft. Naarmate de sessie vordert ontstaat er steeds meer harmonie in je zenuwstelsel. De kristallen geluidstrillingen versterken je vermogen om ruimte te maken voor je gevoel en dat is bijzonder transformerend.

We beginnen de avond met het plaatsen van intenties voor de sound healing. Meteen aansluitend word je 60 minuten lang meegevoerd op de trillingen van de kristallen klankschalen. Je ligt warm ingeduffeld in savasana houding op je mat en laat je zachtjes meevoeren door het geluid. Na afloop doen we nog een korte reflectie en is er ruimte voor het delen van ervaringen.

Wie?
Elke is zangeres en doctor in de psychologie, gespecialiseerd in de toepassing van trauma-sensitieve acceptatie en commitment therapie, zelfcompassie en positieve psychologie.
Ze is samen met jou op weg om terug een veilige plek voor jezelf te worden. Crystal sound healing speelt hierin een bijzondere rol.

Nieuw!
Tijdens het vervolledigen van je boeking zal je kunnen kiezen tussen 1 sessie Crystal Sound Healing à 35 euro of een (voordeel) strippenkaart goed voor 5 sessies Crystal Sound Healing à 150 euro (= 30 euro/sessie).