Gravity Yoga
Zaterdag, 25 maart • 11:00 - 12:00
Hilde Weekers
Allround yogateacher met een specialisatie in Yin Yoga en Gravity Yoga
Beschrijving
Wil jij ook graag vlot voorover buigen en je handen op de grond kunnen zetten? Of voor langere tijd rustig en comfortabel in kleermakerszit kunnen zitten? Gravity Yoga is een vorm van yoga die je helpt om je flexibiliteit te verbeteren.

Doorheen de jaren verliezen we de flexibiliteit die zo vanzelfsprekend was toen we een kind waren. Onze - vaak zittende - passieve levensstijl is daar een van de belangrijkste oorzaken van. Maar iedereen kan opnieuw flexibeler worden!

Omdat onze spieren en weefsels het best stretchen in een ontspannen toestand, werken we tijdens een Gravity Yoga les met lang aangehouden poses (zoals in Yin Stretch) en een aangepaste ademhaling die ons lichaam helpt om de natuurlijke stretch reflex uit te schakelen.

In deze les gaan we in een zachte flow een aantal Gravity Yoga poses combineren. Waar je ook start, na de les voel je meteen een effect.

Gravity Yoga is een all levels les, iedere houding kan makkelijk aangepast worden aan ieders behoefte. Met en zonder ervaring kan je aan deze les deelnemen. Les na les bouw je op naar langere tijd in de houdingen en meer flexibiliteit.