Gentle Flow ***ONLINE***
Mittwoch, 12 August • 20:00 - 21:00
Noémi Schoefs
Beschreibung
Om iedereen - ook in Coronatijden - de kans te geven om yogales te volgen, streamen we zo lang het nodig is onze lessen live en in real time digitaal. Door je op deze les in te schrijven weten we dat jij van thuis uit mee wil doen en sturen we jou een 15-tal minuten voor de les begint een link door op je opgegeven mailadres via de welke je kan aansluiten op de les. Gewoon van thuis uit.

~

Zachte, vloeiende bewegingen brengen je afwisselend naar stabiliserende en relaxerende houdingen die kort worden vastgehouden om stress los te werken en de functionaliteit van je lichaam te herstellen.

Een heerlijke les om op woensdag de week te breken met een dosis frisse energie of op vrijdag de week af te sluiten en het weekend ontspannen te beginnen. Adem, laat los, voel je kracht, geniet.

Deze les is all levels. Toegankelijk en ook leuk voor oa beginners, prille zwangeren, deelnemers op leeftijd en iedereen die nood heeft aan een moment van rust zonder aan dynamiek in te boeten. Ben je meer ervaren? Je zal zeker een uitdaging aangereikt krijgen!