Moon Sequence ***ONLINE***
Donderdag, 22 oktober • 10:00 - 11:15
Noémi Schoefs
Beschrijving
Om iedereen - ook in Coronatijden - de kans te geven om yogales te volgen, streamen we zo lang het nodig is onze lessen live en in real time digitaal. Door je op deze les in te schrijven weten we dat jij van thuis uit mee wil doen en sturen we jou een 15-tal minuten voor de les begint een link door op je opgegeven mailadres via de welke je kan aansluiten op de les. Gewoon van thuis uit.

~

De Moon Sequence...voor velen dé ontdekking van het hele Corona-tijdperk. Al snel kwam dan ook de vraag "komt die les vast op het rooster nadien?" - bij deze dus volmondig JA!

De Moon Sequence is een vaste reeks van zachte dynamische opwarming, een korte set staande en een reeks zittende houdingen.
Deze reeks richt zich vooral op de gezondheid en mobiliteit van de wervelkolom en de heupen en geeft je met zijn trage karakter alle tijd om in connectie met jezelf en je ademhaling te bewegen.

Deze les is all levels. Toegankelijk en ook leuk voor beginners, tijdens de zwangerschap, voor wie herstellend is van een ziekte of blessure, deelnemers op leeftijd en iedereen die nood heeft aan een moment om rustig te bewegen en in connectie te komen met zichzelf.