Ashtanga All Levels ***ONLINE***
Monday, 3 August • 20:00 - 21:15
Noémi Schoefs
Description
Om iedereen - ook in Coronatijden - de kans te geven om yogales te volgen, streamen we zo lang het nodig is onze lessen live en in real time digitaal. Door je op deze les in te schrijven weten we dat jij van thuis uit mee wil doen en sturen we jou een 15-tal minuten voor de les begint een link door op je opgegeven mailadres via de welke je kan aansluiten op de les. Gewoon van thuis uit.

~

Ashtanga Yoga is een traditionele vaste reeks van houdingen die met elkaar verbonden worden in een flow op het ritme van je ademhaling (= het principe van vinyasa). Wereldwijd is dit een van de populairste yogastijlen owv zijn rechtlijnigheid en de “meditation in motion” die je na enige oefening kan ervaren.

Vaak wordt deze yogastijl omschreven als “power yoga”. De sequentie is zeker krachtig, maar biedt ook veel ruimte tot modificatie, zodat toegankelijkheid voor elk niveau gerealiseerd kan worden. De beoefening ervan ligt telkens op de grens van je kunnen. In je comfortzone gebeurt immers zelden iets magisch!