zondag 22 maart

14:00
Workshop Intermittent Fasting met Ellen Devos - ONLINE
Tijd
14:00 - 16:30
Docent
Guest Teacher
Locatie
in uw kot

Intermittent Fasting. Wat is het? Wat zijn de voordelen? Hoe pak je het aan?

Intermittent fasting of tussentijds vasten is geen dieet, maar een methode waarbij je afwisselend eet en vast. Vasten kan verschillende betekenissen hebben, maar in deze context wordt met vasten bedoeld dat je niks eet en enkel water, koffie of thee drinkt. Die "rust" voor je systeem heeft tal van voordelen.

Vasten maakt al eeuwenlang onderdeel uit van het voedingspatroon van de mens en heeft een hoop gezondheidsvoordelen op vlak van diabetes, overgewicht en weefselherstel.

Er zijn apps, er zijn sites, er zijn hele podcasts en boeken over gevuld, maar wat is er beter dan face-to-face uitleg en persoonlijk advies krijgen van een expert? Want hoe zit dat? Moeten mannen en vrouwen hetzelfde stramien volgen? Wat als je meer sport? Of minder? Moet je dit volcontinue doen of in kuur? Hoe moet dat als je misschien met een ziekte kampt? Ellen weet raad!

Je krijgt tips & tricks waarmee je thuis direct aan de slag kan gaan en je krijgt de kans om alle producten uit de webshop van Life is Beautiful te proeven en uit te testen. Deze producten sluiten perfect aan bij een levensstijl met intermittent fasting.

Nieuwsgierig naar wat intermittent fasting voor jou kan betekenen? Schrijf je dan zeker in voor deze workshop en laat je onderdompelen in de wereld van het vasten.