Yin Yoga (Online)
Online
Maandag, 3 mei • 20:30 - 21:30
+YOGA studio
+YOGA team - Linda
Beschrijving
Deze maandag Yin les is een super relaxte afsluiter van de dag. Drink nog een kopje thee en je rolt zo ontspannen je bed in.

Yin Yoga is één van de zachtere vormen binnen de Yoga. Het is een serie grondoefeningen waarbij we ontspannen blijven.
In de Yin Yoga ligt de focus op het soepel en in conditie houden van bindweefsel en gewrichten. In Yin Yogahoudingen werk je met compressie en stress. Dit zorgt het voor een betere doorbloeding en hydratatie van weefsel in je lichaam en laat op een subtiele manier je energie weer stromen. 



Elke yogales is een soort ontdekkingsreis in je eigen lichaam. Belangrijk is dat je nooit je best hoeft te doen in de les, je werkt met wat er is die dag.

---------------
Fijn dat je online meedoet. De eerste keer moet je eerst een account aanmaken. Zorg er dus voor dat je als je 30 min van te voren de email met link krijgt je de tijd neemt om alle stappen te doorlopen.

Na het aanmaken van je account op Strydal, gebruik je les link en moet je twee keer op de zwarte balk klikken, de eerste keer staat er 'Book this Class' en dat 15 min van te voren verschijnt er 'Join this Class' (evt even refreshen)
Het systeem leidt je door de correcte opzet van je camera en geluid, en dan zit je erin. Alleen ik kan jou horen en zien, andere yogi's niet

Veel plezier!
Linda